Egy "Nánási-sorozat"

Az idő dokumentálása hétköznapi tevékenységgé vált: képeket, videókat rögzítünk minden pillanatban már a mobiltelefonunkkal is. Százával készülnek a fotók a nyaralásokon, bulikon, ünnepeken, amit aztán körbemutatunk a családtagoknak, megosztunk az ismerőseinkkel, de néhány héttel később már eszünkbe sem jut a számítógépre kattintani, és újra végignézni őket.Nem sokan vannak, akik veszik a fáradságot, és elő is hívatják a képeket, hogy aztán albumba rendezve, vagy akár print formájában feltegyék a nappali falára, könyvespolcára. A digitális fotók korában ez az élmény megszűnőben van. Számítógépen tároljuk a múltunkat.

lb1.png
LB2.png

Egy Nánási fotókból készült album, vagy printek sokasága egy exkluzív dobozba rendezve, poszter vagy vászonkép a pillanat megörökítésének a létező legelegánsabb, legexkluzívabb formája.

Egyedi képek művészi szerkesztésben, egy kivételes minőségben az Ön által választott formában.

 

Egy “Nánási-sorozat” egy-egy korszak, aminek lenyomata marad. Az Ön által kiválasztott bármilyen terméket tehát Nánási Pál képeiből meglepetésként el lehet ajándékozni, vagy ki lehet tenni lakásunkban, el lehet tenni emlékbe, hogy aztán időről-időre nézegethessük, elővehessük, lapozgathassuk, épp úgy, mint annak idején a szüleink, nagyszüleink fotóival, albumaival tettük.

 

LB3.png