Hogyan készül egy “Nánási sorozat”?

Ha eldőlt, ki lesz a fotózás Főszereplője, azaz Modellje, biztosan lesznek elképzelései arról, hogy milyen hangulatú, stílusú, merészségű fotókat szeretne magáról viszontlátni.

Ehhez segítséget nyújtanak azok a Nánási Pál által előre megálmodott díszletek, hangulatok, amelyek közül az adott csomagtól függően akár több is megvalósítható. A csomagárak arra az esetre vonatkoznak, ha sikerül ezek között a mintaképek között megtalálni a kívánt stílust. Ha ettől eltérő, extra ötletek merülnek fel, semmi probléma: leülünk, kitaláljuk, megbeszéljük! A mintaképek megtalálhatók a Díszlet Galériában.

Ezután következik a finomhangolás: a modell személyes találkozón egyeztethet a Nánási Fotóstúdió munkatársaival arról, hogy pontosan milyen ruhákban, kiegészítőkkel, milyen sminkben, milyen frizurával képzeli el magát a fotózás díszletei között. Teljes a szabadság, mindent lehet és annak az ellenkezőjét is!

_MG_9202.jpg
_MG_3353.jpg
hk3.png
hk2.png

Mikor és hol?

A fotózás az ország legnagyobb fotóstúdiójában zajlik majd, a legkorszerűbb technikai felszereléssel. Az időpontja pedig a lehető leghamarabbi dátum, ami a modellnek és a Nánási Fotóstúdió stábjának is megfelelő. Egy biztos, azon leszünk, hogy a Nánási sorozat a Modell által kiválasztott formában mindenképpen elkészüljön a kívánt alkalomra!

A fotózás napján a Modell átlépi a Nánási Fotóstúdió küszöbét, és elindul az átalakulás. Természetesen a végeredmény számít, de garantáljuk, hogy maga a folyamat is egy életre szóló élmény lesz! Melyik nő ne vágyna arra, hogy profi sminkes, fodrász és stylist lesse minden kívánságát, miközben az ország legnevesebb fotósának kamerája előtt valódi címlaplánynak érezheti magát?

A kérdés természetesen költői...

Hogyan tovább a fotózás után?

A fotózást követően rövid időn belül elküldjük a nézőképeket. Ezekből a Modell választhatja ki a megfelelő mennyiségű fotókat, de kérheti a segítségünket is a döntésben! A kiválasztás után körülbelül három hét, amíg elkészül a fotók retusálása és gyártása a Modell által kiválasztott formában. Egyeztetünk egy újabb személyes találkozót, és már a kezében is tarthatja a saját, egyedi, exkluzív Nánási sorozatát az általa kért termékek formájában! Ráadásul mellékelünk egy CD-t is, amely tartalmazza az albumban szereplő retusált fotókat online felületeken használható megfelelő felbontásban!

Mit kell tenni, ha valaki szeretne egy Nánási sorozatot?

Írjon nekünk e-mailt az pal@nanasi.hu címre és hamarosan jelentkezünk!

Mit kell tenni, ha a későbbiekben is szeretne még különböző termékeket a fotóiból?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, küldje el e-mailben a kívánt képek számait és a hozzájuk tartozó termékigényt és már indulhat is a gyártás. Természetesen a kért termékeket előzetesen leegyeztetjük.